Inloggen / Account aanmaken
Uw winkelwagen (0)
 
Veilig en vertrouwd betalen met iDeal

Korting
Wilt u wederverkoper worden van onze producten, heeft u een grote bestelling of denkt u vaker een bestelling te plaatsen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor korting.

Aanvraag voor korting kunt u e-mailen naar sts@semlers.nl. Kijk bij inloggen / account aanmaken voor meer informatie.

 

Kooiladders en hekwerken

Hekwerken

NEOGUARD hekwerken van Neofeu zijn ontworpen om valgevaar te voorkomen en te beschermen tegen dalingen van de werkplek of tijdens de toegang van de werkplek. De hekwerken zijn toepasbaar op verschillende structuren zoals daken, terrassen, machines, werk- en laad- platforms. NEOGUARD hekwerken zijn eenvoudig te installeren op verschillende ondergronden zoals: vaste-, rechte-, of gebogen ondergrond, vrijstaand, op platen, muren of borstweringen.

 

Kooiladders

Bij een dak toegang waar de gevelladder hoger is dan 3 meter is een kooiconstructie nodig. Wij kunnen kooiladders leveren in verschillende maten en uitvoeringen volgens de laatste normen. De kooiladders zijn gemakkelijk uit te breiden met een overstap op de werkplek, valladder, bordes voor in- en uitstappen enz.

 

Middenrail-beveiliging

Voor het creëren van een dak toegang waar geen kooiladder geplaatst kan worden en afhankelijk van de hoogte is een gevelladder met middenrail-beveiliging nodig. Het gebruik van een veiligheidsharnas is hierbij verplicht.

Neofeu heeft gevelladders met middenrail-beveiliging met kabel en op rails in het assortiment. De rails zijn te leveren voor verticaal en horizontaal gebruik volgens EN795 normering.

valbeveiliging

 

Vooropname

Voor het leveren en monteren van hekwerken, middenrail-beveiliging of kooiladders is een vooropname van belang.

Voor meer informatie over de mogelijkheden bel
06 -22 25 78 85 of mail naar sts@semlers.nl

valbeveiliging