Inloggen / Account aanmaken
Uw winkelwagen (0)
 
Veilig en vertrouwd betalen met iDeal

Korting
Wilt u wederverkoper worden van onze producten, heeft u een grote bestelling of denkt u vaker een bestelling te plaatsen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor korting.

Aanvraag voor korting kunt u e-mailen naar sts@semlers.nl. Kijk bij inloggen / account aanmaken voor meer informatie.

 

Over ons

Historie

Semler’s Valbeveiliging is een onderdeel van Semler’s Gevellifttechniek.

Na 21 jaar branche ervaring in de gevellifttechniek, richtte Peter Semler in 2007 als zelfstandig ondernemer Semler’s  Technical Services op.

In 2011 is de naam veranderd in Semler’s Gevellifttechniek voor een betere herkenbaarheid als een gespecialiseerd servicebedrijf in de gevellifttechniek.

“Vernieuwing in gevelliftonderhoud met meer flexibiliteit, persoonlijke aandacht en snelle, goed service.”

Met die gedachten werd al snel duidelijk dat het leveren van een totaalpakket wenselijk was. In 2009 is daarom het leveren van Neofeu persoonlijke beveiligingsmiddelen toegevoegd. Eerst nog via tussen leveranciers, maar al snel werd er contact gelegd met Neofeu rechtstreeks. Dit resulteerde tot het officiële dealerschap in 2011.  

Valbeveiliging

 

Gevellifttechniek en dakveiligheid

Naast leverancier van Neofeu valbeveiliging is Semler’s een VCA-gecertificeerd service- en onderhoudsbedrijf in de gevellifttechniek, onder de naam Semler’s Gevellifttechniek.

Voor alle merken en types gevelladders en gevelliftinstallaties verhelpt Semler’s storingen en voert aanpassingen, onderhoud, revisies en reparaties uit. Met een specialisatie in Mannesmann / Manntech installaties.

Op verzoek van een opdrachtgever verzorgt Semler’s keuringen in samenwerking met de daarvoor bestemde keuringsinstanties.

Semler’s is daarnaast zelf bevoegd om PBM’s, steigers, ladders, trappen, Tractel tirak- en Power Climber Astro lieren te keuren en te certificeren.

Verder kan Semler’s complete dakveiligheid leveren en plaatsen volgens de laatste normen.

Bezoek onze website www.gevellifttechniek.nl voor meer informatie over de activiteiten van Semler’s Gevellifttechniek.

Gevellifttechniek en dakveiligheid